Онлайн комуникацията с гражданите все по-популярна. Към този подход се присъединява

...
Онлайн комуникацията с гражданите все по-популярна. Към този подход се присъединява
Коментари Харесай

Властта говори открито. И премиерът обяви пряко общуване с гражданите

Онлайн връзката с жителите все по-популярна. Към този метод се причислява и премиерът Николай Денков, които ще дава отговор на 6 юли онлайн на страницата на Министерския съвет във " Facebook ", оповестиха от държавната пресслужба.

„ На 6 юли държавното управление навършва един месец. Какво започнахме, какво свършихме и какво следва? На 6 юли от 8:00 до 9:00 часа сутринта ще давам отговор на вашите въпроси онлайн на фейсбук страницата на Министерски съвет “, обяви Денков в кратко видео, оповестено в профила на МС в обществената мрежа, и прикани жителите да задават въпроси. 

Това може да става както по време на живото лъчение, по този начин и питанията да се разгласяват авансово в мненията под анонса на страницата на държавното управление във " Facebook ".



На 6 юни на тържествена гала в Министерския съвет Николай Денков алегорично получи властта от тогавашния длъжностен министър председател Гълъб Донев. Първите две политически обединения ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната – Демократична България “ се споразумяха Денков да поеме премиерския пост на правилото на ротацията, а след девет месеца той да съобщи поста на бившата еврокомисарка Мария Габриел. В същия ден 49-ото Народно заседание утвърди и структурата и състава на новото постоянно държавно управление. 

Практика за отговаряне онлайн на въпроси на жители от премиера имаше и при започване на първото служебно правителство на Стефан Янев. Темите и въпросите задаваше и модерираше тогавашният представител на Министерски съвет Антон Кутев. Те постоянно се превръщаха в огромната си част в монолози на Янев.

Във вторник директното другарство през интернет избра и сваленият основен прокурор Иван Гешев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР